Program

Roliga och spännande aktiviteter under 24 timmar.

Spökhajken är ett arrangemang som vanligen arrangeras som en 24-timmars hajk. Det innebär att scouterna kommer till hajkplatsen och ”checkar in” för att sedan få uppleva en kavalkad av olika aktiviteter. Dagen börjar med flagghissning och utomhuslekar för att sedan övergå till en välsmakande välsmakande Tex-Mex buffé. När barnen är mätta och belåtna, så får de bekanta sig med varandra och kanske hittar man lite nya vänner eftersom alla kommer från olika scoutkårer.

Spänningen stiger,  innan det är dags för insläpp i spökbiografen. Spökbiografen är egentligen en del av efterrätten till buffén.

Här löser man in sin biljett och får självklart nypoppade popcorn, godis och dricka. Precis som det ska vara när man går på BIO. Filmen kan börja…

Efter BIO kallas scouterna till Dr Wissman. Scouterna går i patruller med en tids mellanrum – Spökspåret har nu börjat… Med endast en fotogenlykta och sina patrullkamrater gäller det nu att ta sig igenom spökspåret och alla dess spännande händelser under några kilometers vandring.

När patrullerna går i mål, så väntar kvällsmaten. Här brukar det bli en hel del spännande och intressanta samtal bland scouterna och deras upplevelser innan det är dags att krypa ned i sin sovsäck och säga godnatt.

Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång